"Bagaimana Menjadi Pakar dalam Permainan Roulette

ตอบกลับโพส
SreyPov
Member
โพสต์: 106
ลงทะเบียนเมื่อ: 24 ธ.ค. 2019, 19:35

"Bagaimana Menjadi Pakar dalam Permainan Roulette

โพสต์ โดย SreyPov » 20 ม.ค. 2020, 11:48

รูปภาพ


Perbincangan tentang bagaimana menjadi pakar dalam permainan rolet pasti akan dipenuhi dengan skeptisisme di sesetengah pihak. Itu boleh difahami, kerana rolet sebahagian besarnya dilihat sebagai permainan peluang. Orang biasanya bercakap tentang 'kepakaran' ketika berurusan dengan permainan kemahiran.oppa888 Tetapi apabila kita melihat permainan peluang, seperti rolet, idea untuk diajar bagaimana menjadi 'pakar' pasti akan dipenuhi dengan beberapa keraguan.

Memang benar bahawa salah satu penentu utama kejayaan (atau kegagalan) dalam rolet adalah keberuntungan. Oleh itu, rolet layak digambarkan sebagai permainan peluang, dan bukan permainan kemahiran. Tetapi anda juga menyedari bahawa dalam permainan ini peluang, masih terdapat beberapa peraturan yang perlu dilanggan. Pengetahuan yang tepat dari peraturan ini adalah apa yang membuat perbedaan antara orang-orang yang secara konsisten memenangkan permainan rolet, dan orang-orang yang secara konsisten kalah dalam rolet.

Peraturan roulette boleh dilihat sebagai dua kategori. Dalam kategori pertama, kami mempunyai peraturan asas permainan yang mengawal permainan yang sebenarnya. Ini adalah peraturan yang perlu anda langgan, jika dikatakan bahawa anda sedang bermain rolet. Dengan kata lain, langganan peraturan ini tidak akan menjadikan anda seorang pakar rolet. Ia hanya menjadikan anda seorang pemain rolet biasa / tepat."

ตอบกลับโพส